Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Porady - potrawy półmięsne

dodany przez: patryshia - Warzywa nadziewa się mielonym mięsem surowym lub gotowanym. Niejednokrotnie mięso na nadzienie miesza się z kaszą manną, krakowską lub ryżem. Zawsze stosuje się dodatek jaj, które wiążą składniki. Często obok jaj dodaje się bułki tartej. - Zarówno smak, jak i wartość odżywczą nadzienia /farsz do warzyw/ podnosi dodanie posiekanej zieleniny... więcej więcej

Przypalone mleko

dodany przez: Marzena sol więcej więcej

marynaty do mięsa na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Do kotletów wieprzowych więcej więcej

Ciasto na pierogi

dodany przez: julias Ciasto na pierogi będzie bardziej elestyczne więcej więcej

Swieży biały ser

dodany przez: Marzena pomoże sól i ściereczka więcej więcej

Łuska ryby

dodany przez: Ania K. Rybę łatwiej oczyścić z łuski...... więcej więcej

Zabarwione dłonie

dodany przez: aleksa6 Zabarwione ręce podczas obierania warzyw znowu odzyskają swój naturalny kolor po wyczyszczeniu ich plasterkiem cytryny. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher