Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sposób na czerstwą bagietke

dodany przez: Marzena pokroić na kromi więcej więcej

Swierze mleko

dodany przez: cohenna jaj utrzymać świerzość więcej więcej

Grzyby - jak przechowywać

dodany przez: patryshia W zasadzie grzyby powinno się przetwarzać od razu po zebraniu, a przynajmiej je oczyścić, bo inaczej zrobaczywieją. Grzybów w żadnym wypadku nie przechowujemy w szczelnych np. plastykowych torebkach. Najlepsze do tego celu są koszyki wiklinowe. Jeśli nasze zbiory musimy przez jakiś czas przechowywać, to po oczyszczeniu zawijamy je w czystą... więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Piaskowe więcej więcej

wyglad czajnika

dodany przez: karoolla1987 czyszczeni eczajnika więcej więcej

Mięso na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Mięso na grilla wkładamy do marynaty więcej więcej

Farsz

dodany przez: SylwiaLilianna Farsz nie wypłynie podczas dzielenia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher