Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Stary drób

dodany przez: aleksa6 Starszy drób szybciej mięknie jeśli wewnątrz i z zewnątrz zostanie natarty cukrem pudrem. Po kilku minutach cukier należy dokładnie spłukać. więcej więcej

Ladny kolor flakow

dodany przez: Marzena mielona czerwona papryka więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny :)

dodany przez: domciak jarzyny i owoce więcej więcej

Ciemniejące pieczarki

dodany przez: patryshia nie będą ciemniały, gdy umyte i pokrojone pieczarki skropi się sokiem z cytryny więcej więcej

Tarcie miękkiego żółtego sera

dodany przez: Marzena trzeba go zamrozić. więcej więcej

świeże truskawki

dodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher