|
||||
Wino - jakie do spagettidodany przez: patryshia Napewno ani slodkie, ani polslodkie, co do reszty to zalezy od upodoban, ja wole czerwone wytrawne, ale jak ktos woli biale to tez mozna. Czerwone zawsze w temperaturz pokojowej (trzeba otworzyc ok. pol godziny przed podaniem), biale schlodzone. No i oczywiscie wytrawny szampan, ktory moze byc podany wlasciwie do wszystkiego. więcej![]() Gotowanie ryżudodany przez: aleksa6 Ryż ugotuje się szybciej, jeśli wcześnie zalejemy go na 30 minut zimną wodą. więcej![]() Sztućce ze stalidodany przez: patryshia nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. Będą jak nowe. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|