|
||||
Bita śmietanadodany przez: aleksa6 Bita śmietana utrzyma się dłużej, jeśli ją ubijesz z dodatkiem cukru żelującego. więcej![]() korzenie roślindodany przez: karoolla1987 korzenie roślin należy owinąć folia aluminiową lub umieścić w foliowej torebce; w ten sposób przeciwdziałamy ich wysuszeniu więcej![]() Prawidłowe proporcjedodany przez: trini6 gdy nie wiesz jak zachować proporcje, gotując ryż, stosuj zasade - jedna szklanka ryżu na dwie szklanki wody więcej![]() Chrupiąca panierkadodany przez: karoolla1987 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|