Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby cd.

dodany przez: aleksa6 Dodatek tartej bułki do rybnej masy mielonej sprawia, że produkt końcowy będzie twardszy i jędrniejszy. więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Ryby można piec w "foliowym piekarniku" czyli rękawie (w całości) lub w folii aluminiowej (kawałki). Ryba pieczona w ten sposób jest delikatniejsza i bardziej soczysta niż pieczona tradycyjnie w brytfance. Jest także bardziej dietetyczna i zdrowsza. więcej więcej

Suszone grzyby

dodany przez: Marzena pomocny ocet więcej więcej

podkreślenie aromatu ryby

dodany przez: cohenna Aby wzmocnić wyborny smak ryb więcej więcej

Patelnia - jaka do czego

dodany przez: patryshia W tej kwestii panuje dość duża dowolność. Używamy po prostu takiej patelni, która jest dla nas najwygodniejsza. Ważne jednak, w jaki sposób patelni używamy. PATELNIE ALUMINIOWE Przed smażeniem rozgrzewmay samą patelnię. Następnie sprawdzamy temperaturę wypuszczając kroplę wody, która powinna na niej "tańczyć". Dopiero wtedy wrzucamy... więcej więcej

Jak długo piec

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto francuskie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher