Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jedz paprykę

dodany przez: anlolek Papryka pobudza wydzielanie soków żołądkowych... więcej więcej

Kalafior

dodany przez: aleksa6 Kalafior przed gotowaniem moczymy w osolonej wodzie, "usuniemy" w ten sposób np. muszki. więcej więcej

Kalafior

dodany przez: aleksa6 Gotując kalafiora dodajemy odrobinę soli, cukru i soku z cytryny - sok z cytryny zapobiega żółknięciu kalafiora. Gotuje się krótko około 10-15 minut w zależności od wielkości kalafiora. więcej więcej

Porady - przystawki i wyr.garmażery

dodany przez: patryshia - Podstawą do przygotowania kanapek jest pieczywo: świeże do kanapek popularnych i lekko czerstwe - do kanapek dekoracyjnych /pieczywo lekko czerstwe nie deformuje się przy krajaniu/. - Kanapki dekoracyjne sporządza się z długich bułek barowych lub pieczywa razowego, okrojonych ze skórki ostrym nożem. - Kanapki dekoręcyjne smaruje się cienką... więcej więcej

Szybkie obieranie

dodany przez: Marzena dodaj oleju więcej więcej

Intensywny kolor zoltek

dodany przez: Marzena Zoltka beda mialy intensywnieszy kolor więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino białe półwytrawne więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher