|
||||
Aby nie wypłynęło białko...dodany przez: anlolek Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wypłynęło białko... więcejaby nie zalęgły się robakidodany przez: aleksa6 Aby w m±ce, kaszy, ryżu itp. przechowywanych przez dłuższy czas w naszych półkach nie zalęgły się robaki i inne paskudztwa należy włożyć do nich kilk listków laurowych. więcejAby p±czki nie wchłaniały nadmiernie tłuszczu,dodany przez: aleksa6 w czasie ich smażenia należy dodać do ciasta półtorej łyżki spirytusu na kilogram m±ki. więcejAby p±czki wchłanniały mniej tłuszczudodany przez: anka1984 Do ciasta dobrze jest wlać mały kieliszek spirytusu, gdyż p±czki wówczas będ± wchłaniały mniej tłuszczu. I będ± smaczniejsze:) więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |