Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aby ciasto sie nie przypaliło

dodany przez: Marzena ciasto nie przypali sie od spodu więcej więcej

Aby ciasto się nie przypaliło...

dodany przez: anlolek Ciasto nie przypali się od spodu jeżeli... więcej więcej

aby dobrze ubić smietanę

dodany przez: marcinos14 Aby smietana była dobrze ubita... więcej więcej

Aby dobrze ubić śmietanę

dodany przez: aleksa6 należy ją uprzednio schłodzić,a w czasie ubijania dodamy szczyptę soli.Dobrze jest także schłodzić miskę i trzepaczkę.Nie należy nastawiać miksera nanajwyższe obroty,gdyż w ten sposób powstanie zamiast pianki masełko. więcej więcej

Aby jajecznica nie przypaliła sie

dodany przez: Marzena wystarczy odrobina mąki więcej więcej

Aby kafelki miały połysk...

dodany przez: anlolek amoniak i denaturat! więcej więcej

aby kawa byla dobra

dodany przez: marcinos14 każdy sie zastanawia co zrobić aby kawa miala ciągle aromat ja wam pomoge więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher