Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sztuka lepienia pierogów

dodany przez: patryshia Aby pierogi się dobrze sklejały, palce którymi je lepimy, należy zwilżyć zimną wodą lub brzegi ciasta posmarować roztrzepanym białkiem. Trzeba uważać, by między brzegi ciasta nie dostał się farsz. Po sklejeniu rant pieroga można uformować w ozdobny wałek (lepimy szeroki rant, który następnie wywijamy do środka i mocno zaciskamy). Nada to... więcej więcej

Twardy biszkopt

dodany przez: Marzena Twardy biszkopt możesz uratować. więcej więcej

JAK GRILLOWAĆ ŻÓŁTY SER

dodany przez: Kucharz-Misio Jak zaskoczyć znajomych niecodziennymi przekąskami z grilla? Wybierz ser, który jest łatwo dostępny, prosty do przyrządzenia i smakuje wybornie. więcej więcej

Zbyt ostra cebula

dodany przez: Marzena gdy cebula jest za ostra więcej więcej

Szybkie gotowanie fasoli.

dodany przez: Marzena pomoze soda. więcej więcej

Sposób na połamany biszkopt

dodany przez: Marzena pomoże białko z jajka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher