Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Twardy biszkopt

dodany przez: Marzena Twardy biszkopt możesz uratować. więcej więcej

Sztuka lepienia pierogów

dodany przez: patryshia Aby pierogi się dobrze sklejały, palce którymi je lepimy, należy zwilżyć zimną wodą lub brzegi ciasta posmarować roztrzepanym białkiem. Trzeba uważać, by między brzegi ciasta nie dostał się farsz. Po sklejeniu rant pieroga można uformować w ozdobny wałek (lepimy szeroki rant, który następnie wywijamy do środka i mocno zaciskamy). Nada to... więcej więcej

Przykry zapach czosnku z ust

dodany przez: DraQun Jak pozbyć się zapachu czosnku z ust... więcej więcej

Zwarzona czekolada

dodany przez: Marzena dodaj gorącej wody więcej więcej

Niemiły zapach mięsa

dodany przez: gazela Aby pozbyć się niemiłego zapach mięsa więcej więcej

Zbyt tlusty sos

dodany przez: Marzena kostki lodu więcej więcej

Kożuch na mleku

dodany przez: gazela Aby na mleku nie tworzył się kożuch . więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher