Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jarzyny

dodany przez: trini6 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem. więcej więcej

Przecier pomidorowy

dodany przez: Marzena przechowywanie więcej więcej

sztućce

dodany przez: SylwiaLilianna Sztućce ze stali nierdzewnej więcej więcej

Intensywnie pachnące sery.

dodany przez: aleksa6 Kostka cukru położona na tacce obok serów zapobiega rozsiewaniu się ich zapachów. Tacka musi być szczelnie przykryta kloszem. więcej więcej

Pękający makowiec

dodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher