|
||||
Piękny zapach pieczonego drobiudodany przez: trini6 Pieczony drób uzyska wspaniały aromat jeśli do wnętrza włożysz pęczek zielonej pietruszki. więcej![]() proszek do pieczeniadodany przez: anka1984 Zbyt silny zapach proszku do pieczenia"zabije" dodany do ciasta cukier waniliowy lub zapachowy olejek. więcej![]() Rosół wołowydodany przez: aleksa6 Rosół wołowy, jeśli dodamy do niego dwa małe grzybki suszone, będzie miał ładny kolor i lepszy smak. więcej![]() Przesolona zupadodany przez: aleksa6 Przesoloną zupę "uratuje" duży, obrany i pokrojony w plasterki ziemniak. więcej![]() Gotowanie jajdodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|