Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Piękny zapach pieczonego drobiu

dodany przez: trini6 Pieczony drób uzyska wspaniały aromat jeśli do wnętrza włożysz pęczek zielonej pietruszki. więcej więcej

proszek do pieczenia

dodany przez: anka1984 Zbyt silny zapach proszku do pieczenia"zabije" dodany do ciasta cukier waniliowy lub zapachowy olejek. więcej więcej

Rosół wołowy

dodany przez: aleksa6 Rosół wołowy, jeśli dodamy do niego dwa małe grzybki suszone, będzie miał ładny kolor i lepszy smak. więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: aleksa6 Przesoloną zupę "uratuje" duży, obrany i pokrojony w plasterki ziemniak. więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej więcej

Przywiędnięta zielenina

dodany przez: Ania K. Przywiędnięta zielenina więcej więcej

Suszone grzyby

dodany przez: Marzena pomocny ocet więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher