|
||||
Sztućce ze stalidodany przez: aleksa6 Sztućce ze stali nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. więcej![]() Lepszy smak rybydodany przez: gocha73 Smak ryby do smażenia lub zapiekania ryby, zwłaszcza morskich, podnosi skropienie ich sokiem z cytryny na 15-30 minut wcześniej. więcej![]() Piękny zapach pieczonego drobiudodany przez: trini6 Pieczony drób uzyska wspaniały aromat jeśli do wnętrza włożysz pęczek zielonej pietruszki. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|