|
||||
Jak zrobić twardą marmoladę z pigwydodany przez: patryshia Pigwy umyć, pokroić w kostkę, ugotować do miękkości w małej ilości wody. Owoce zmiksować, przetrzeć przez sito, zważyć. Odważyć taką samą ilość cukru żelującego, wymieszać. Gotować, aż owoce zgęstnieją. Na blasze ułożyć natłuszczony pergamin, rozłożyć warstwę musu (2 cm). Marmoladę suszyć 1 -2 dni w temperaturze pokojowej, pokroić w romby,... więcej![]() Jak zrobić dobrego kus-kusa?dodany przez: Mike_THE_GR8 Prosty dodatek - kilka wariantów wykonania. więcej![]() Jak zrobić dobrą jajecznicę?dodany przez: Mike_THE_GR8 Wydawałoby się, że to prosta potrawa, a jednak nawet jajecznicę trzeba umieć przyrządzać, żeby smakowała rewelacyjnie. więcej![]() JAK ZROBIĆ BIAŁY SERdodany przez: Kucharz-Misio Świeży, biały ser może być bardzo delikatny i lekki. Jeśli chcesz mieć w domu prawdziwie puszysty twaróg, kup dobre mleko i do dzieła. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|