Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

jarzyny

dodany przez: karoolla1987 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem więcej więcej

Gołąbki

dodany przez: kotto Aby gołąbki nie przypaliły się ułóż pod nie plastry słoniny. więcej więcej

Temperatura i czas pieczenia ciast 5

dodany przez: aleksa6 Ciasto półfrancuskie więcej więcej

Zapachy w lodówce

dodany przez: SylwiaLilianna Kawa mielona więcej więcej

Puszyste i jasne puree

dodany przez: Marzena rozgniatać na gorąco więcej więcej

Otwarta puszka konserwy

dodany przez: aleksa6 Zawartość otwartej puszki trzeba od razu przełożyć do innego naczynia. Nie wolno przechowywać otwartych konserw. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher