Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

zagęszcznie śmietany

dodany przez: cohenna aby śnietanę szybko zgęstnić więcej więcej

Kalafior - przykry zapach

dodany przez: gocha73 Kalafior gotować początkowo bez przykrycia, aby odparował przykry zapach więcej więcej

Gołąbki

dodany przez: kotto Aby gołąbki nie przypaliły się ułóż pod nie plastry słoniny. więcej więcej

sok z cytryny

dodany przez: aleksa6 Kilka kropli soku z cytryny, np. do barszczu tuż przed podaniem /gdy nie będzie już gotowany/, podnosi jego walory smakowe. więcej więcej

Mleko nie wykipi

dodany przez: cohenna Mleko nie wykipi jeśli więcej więcej

Makaron

dodany przez: Ania K. makaron nie sklei się.... więcej więcej

Pulchne naleśniki

dodany przez: Marzena ważny czas zrobienia ciasta więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher