Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Kluski

dodany przez: ewa1257 Gotowanie klusek więcej więcej

kalafior

dodany przez: domciak żółty kalafior ? eee! więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: Marzena pergamin więcej więcej

Przypalone mleko 2

dodany przez: aleksa6 Aby usunąć ślady po mleku, nacieramy wnętrze garnka fusami od kawy. więcej więcej

Kaczka

dodany przez: ewa1257 Pieczenie kaczki więcej więcej

Szpinaku nie odgrzewać

dodany przez: patryshia ugotowanego szpinaku nie powinno się odgrzewać, ponieważ mogą się z niego wydzielić substancje szkodliwe dla zdrowia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher