|
||||
Sprawianie rybydodany przez: patryshia sprawianie ryby należy rozpoczynać od rozcięcia brzucha - od ogona do głowy - następnie ostrożnie wypatroszyć wnętrzności, potem starannie opłukać rybę pod bieżącą wodą więcej![]() Ciemniejące ciasto na placki ziemniaczanedodany przez: patryshia warto dodać do startych ziemniaków jedną startą marchewkę, jeśli zaś doda się odrobinę proszku do pieczenia i zostawi na chwilę - placki będą łatwiej strawne więcej![]() Nie zamrażać już rozmrożonegododany przez: patryshia nie wolno ponownie zamrażać produktów już rozmrożonych - grozi to poważnym zatruciem pokarmowym więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|