Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

sałata

dodany przez: cohenna przyżądzając sałatę należy paniętać więcej więcej

Ladne pierogi

dodany przez: Marzena aby się łatwo sklejały więcej więcej

Domowy majonez

dodany przez: Marzena wazna temperatura więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ładnie wyrósł więcej więcej

Nie podgrzewaj szpinaku

dodany przez: aleksa6 Ugotowanego szpinaku nie powinno się odgrzewać, ponieważ mogą się z niego wydzielić substancje szkodliwe dla zdrowia. więcej więcej

Nie łuskaj grochu

dodany przez: aleksa6 Możesz sobie zaoszczędzić mozolnego łuskania młodego groszku, ponieważ podczas gotowania strączki same pękają i wypływają na powierzchnię wody, skąd łatwo je wyłowić. więcej więcej

Sklejanie się makaronu lub ryżu podczas gotowania

dodany przez: patryshia dolać do osolonej wody trochę oleju, po ugotowaniu zawsze przelewać zimną wodą więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher