Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szkodniki w naszych zapasach!

dodany przez: anlolek Należy włożyć 1-2 listki laurowe więcej więcej

Rosół

dodany przez: trini6 Rosół będzie klarowny, jeśli będziesz gotować go 2-3 godziny na bardzo małym ogniu. Gdy gotuje się za szybko, mętnieje. więcej więcej

Grillowanie

dodany przez: trini6 W trakcie grillowania staramy się przewrócić mięso lub rybę tylko jeden raz, żeby zbierający się w środku sok i tłuszcz nie przemieszczał się zbyt często w środku mięsa. więcej więcej

Mięso

dodany przez: Ania K. Mięso będzie kruche i delikatne więcej więcej

Ladne pierogi

dodany przez: Marzena aby się łatwo sklejały więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher