Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieczeń nie straci miękkości

dodany przez: aleksa6 Pieczeń nie straci miękkości, jeśli po wyłączeniu dopływu ciepła pozostawimy ją jeszcze przez 10 min w uchylonym piekarniku więcej więcej

mięso

dodany przez: aleksa6 Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne. więcej więcej

Gotowanie ryżu

dodany przez: Ania K. Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się....... więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

klejacy makaron

dodany przez: karoolla1987 klejacy makaron więcej więcej

wartości odżywcze ryby

dodany przez: cohenna są najkorzystniejsze więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher