Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kiełbaski z grilla

dodany przez: karoolla1987 przed pieczeniem kawałki kiełbasy natnij z wierzchu a w nacięcia powkładaj czosnek utarty z majerankiem więcej więcej

kotlety na grillu

dodany przez: karoolla1987 kotlety na grillu upieką się równomiernie jeśli nie będą grubsze niż 2 cm więcej więcej

czyszczenie różnych rzeczy skorupkami jajek

dodany przez: karoolla1987 skorupki dobre na wszystko więcej więcej

Kruche herbatniki i sucharki

dodany przez: Marzena potrzebna sól. więcej więcej

Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich

dodany przez: aleksa6 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką. więcej więcej

By kurczak był złocisty

dodany przez: aleksa6 Pieczonym udkom kurczaka nadamy apetyczny kolor, jeśli przed wstawieniem do pieca posmarujmy je mieszaniną oleju i soku z cytryny. Gdy mięso zacznie się rumienić, warto je skropić z obu stron słoną wodą lub jasnym piwem. więcej więcej

Domowy chrzan

dodany przez: Marzena sama możesz zrobić chrzan więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher