Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Paluszki biszkoptowe

dodany przez: Ania K. Wyschnięte paluszki biszkoptowe zmiel i wykorzystaj do posypywania form do pieczenia. więcej więcej

Czosnek

dodany przez: aleksa6 Ząbki czosnku łatwiej się rozgniata, jeżeli się je przedtem posoli. więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: Marzena okruszki herbatnikow więcej więcej

Jak uniknąć przylepiania papieru do biszkopta

dodany przez: patryshia Biszkopt po upieczeniu należy wyjąć z blachy tak, aby papier był na wierzchu. Papier do pieczenia skropić wodą ze spryskiwacza albo rozłożyć na papierze wilgotną ściereczkę. Chwilę zaczekać, aż papier nasiąknie i wtedy delikatnie zdjąć z ciasta. więcej więcej

Zapach w zmywarce

dodany przez: patryshia Jeśli w koszyczku na sztućce umieścisz plasterek lub skórkę cytryny, unikniesz specyficznego zapachu wewnątrz urządzenia. więcej więcej

Zabarwione dłonie

dodany przez: patryshia Zabarwione ręce podczas obierania warzyw znowu odzyskają swój naturalny kolor po wyczyszczeniu ich plasterkiem cytryny. więcej więcej

Długo świeże rzodkiewki

dodany przez: Marzena Jest sposób by rzodkiewki pozostawały długo świeże. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher