|
||||
Paluszki biszkoptowedodany przez: Ania K. Wyschnięte paluszki biszkoptowe zmiel i wykorzystaj do posypywania form do pieczenia. więcej![]() Jak uniknąć przylepiania papieru do biszkoptadodany przez: patryshia Biszkopt po upieczeniu należy wyjąć z blachy tak, aby papier był na wierzchu. Papier do pieczenia skropić wodą ze spryskiwacza albo rozłożyć na papierze wilgotną ściereczkę. Chwilę zaczekać, aż papier nasiąknie i wtedy delikatnie zdjąć z ciasta. więcej![]() Zapach w zmywarcedodany przez: patryshia Jeśli w koszyczku na sztućce umieścisz plasterek lub skórkę cytryny, unikniesz specyficznego zapachu wewnątrz urządzenia. więcej![]() Zabarwione dłoniedodany przez: patryshia Zabarwione ręce podczas obierania warzyw znowu odzyskają swój naturalny kolor po wyczyszczeniu ich plasterkiem cytryny. więcej![]() Długo świeże rzodkiewkidodany przez: Marzena Jest sposób by rzodkiewki pozostawały długo świeże. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|