Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby

dodany przez: ewa1257 czyszczenie ryb więcej więcej

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: karoolla1987 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz więcej więcej

Mąka i grudki

dodany przez: anlolek 1. Aby mąka zmieszana z wodą pozostała jednolita nie wytworzyła grudek należy dodać do niej soli. więcej więcej

Sklejone daktyle

dodany przez: Marzena łatwy sposób rozdzielania więcej więcej

Smaczny lukier

dodany przez: Marzena będzie pyszny więcej więcej

Biały kalafior

dodany przez: Marzena nie zżółknie więcej więcej

Brokuły i kalafiory

dodany przez: ewa1257 Gotowanie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher