Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sosy do sałatek

dodany przez: patryshia W surówkach i sałatkach spełniają niezwykle ważną rolę. Łagodnie łączą potrawy uszlachetniając ich smak i aromat. Wybór sosu nie może być przypadkowy. Zbyt ciężki może "zdusić" sałatkę. Komponując sos powinniśmy więc zawsze pamiętać o składnikach potrawy, kierować się kilkoma sprawdzonymi zasadami: - delikatne warzywa, takie jak krucha... więcej więcej

Ubijanie śmietany

dodany przez: Marzena kremówkę da się szybciej ubić. więcej więcej

Jedrny chrzan

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

Zakręcony miód

dodany przez: Marzena żeby nie fermentował więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny :)

dodany przez: domciak jarzyny i owoce więcej więcej

Ciemniejące pieczarki

dodany przez: patryshia nie będą ciemniały, gdy umyte i pokrojone pieczarki skropi się sokiem z cytryny więcej więcej

Lód w lodówce

dodany przez: patryshia dla szybszego pozbycia się grubej warstwy lodu z lodówki można wstawić do wyłączonej lodówki naczynie z wrzątkiem więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher