|
|||||||||
Kapusta z grzybamiKrótki opis potrawykapusta z grzybamiPotrzebne składniki kapusta kiszona - 800 g suszone grzyby - 30 g m±ka - 1 łyżka(i) olej - 2 łyżka(i) cebula sól pieprz cukier listek laurowy zieli angielskie Etapy przyrządzania3
Ugotować w tej samej wodzie, ods±czyć, pokroić. Kapustę razem z cebul± zalać wywarem z grzybów. Dodać sól, przyprawy. Gotować do miękko¶ci
4
Olej podgrzać podsmażyć na nim na rumiano m±kę. Zasmażkę razem z grzybami również dodać do kapusty. Chwilę razem dusić
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |