Przysmak z młodą kapustą

Aktualna ocena: 0
dodany przez: aleksa6
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Przystawki
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Przysmak z młodą kapustą

Potrzebne składniki

• 1 główka młodej kapusty • 1 pęczek natki pietruszki • 1 pęczek koperku •
• 1 pęczek dymki • olej z pestek winogron • sól, pieprz, cukier

Etapy przyrządzania

1
1. Z kapusty usunąć głąb i poszatkować ją niezbyt drobno. 2. Pietruszkę, koperek i dymkę posiekać. Dodać do kapusty. 3. Wszystko posolić, oprószyć pieprzem, posłodzić do smaku. Lekko przemieszać i odstawić na kilka minut żeby warzywa puściły sok. 4. Dodać odrobinę oleju (jeżeli ktoś woli może zastąpić go majonezem). Wymieszać. W razie potrzeby jeszcze doprawić.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher