|
||||
Zamrażamy zioła...luĽno na tacy i wkładamy do zamrażarki. Gdy już będ± zmrożone przekładamy do foliowych torebek i mamy zapasy na cał± zimę. Ciekawym pomysłem na przechowywanie ziół jest zamrożenie ich w kostkach. Zioła należy drobno posiekać, wsypać do foremek na kostki lodu, zalać przegotowan±, zimn± wod± i oczywi¶cie zamrozić.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |