Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

bez kożucha

dodany przez: cohenna mleko bez kożucha więcej więcej

Smaczna ryba

dodany przez: Marzena namocz w mleku z ziołami więcej więcej

chrupiąca pieczeń wołowa

dodany przez: karoolla1987 Jeśli przed włożeniem do piekarnika przez godzinę wymoczysz mięso wołowe w maślance lub kefirze, pieczeń będzie bardziej chrupiąca więcej więcej

Pękający makowiec

dodany przez: paula26013 Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. Wszystkie produkty do ciasta muszą mieć jednakową temperaturę, mąka powinna być... więcej więcej

Ząbki czosnku

dodany przez: aleksa6 Ząbki czosnku uda się łatwo rozgnieść, jeżeli je przedtem posolimy. Podobnie postępujemy tłukąc w moździerzu pieprz, kminek lub inną przyprawę. więcej więcej

Srebrne patery

dodany przez: Marzena nie podawaj słonych wypieków więcej więcej

Chrupiące ziemniaki

dodany przez: Marzena użyj mąki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher