|
||||
Masłododany przez: paula26013 aby łatwiej utrzeć należy dodać trochę mąki. aby się nie przypaliło dodać trochę oleju. więcej![]() Fasola i grochdodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej![]() Ciasteczkadodany przez: trini6 Ciasteczka zmiękną jeśli zamkniemy je w słoiku z kawałkiem jabłka. więcej![]() Zielone warzywadodany przez: aleksa6 Świeże zielone warzywa, takie jak groszek czy fasola, nie stracą pięknego koloru, jeśli zaraz po ugotowaniu przelejesz je zimną wodą. więcej![]() Aby kawa miała więcej aromatudodany przez: trini6 Czarna kawa będzie aromatyczniejsza, jeżeli przed zaparzeniem wstawimy zamkniętą puszkę na parę minut do ogrzanego piekarnika. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|