Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

cytryny

dodany przez: domciak Cytryny można przechowywać długo więcej więcej

Dodaj cukru do zielonego groszku

dodany przez: aleksa6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej

Pryskający olej

dodany przez: Ania K. Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni.... więcej więcej

Śledzie

dodany przez: trini6 Solone śledzie będą delikatniejsze, jeśli do moczenia użyjemy mleka zamiast wody. więcej więcej

czyszczenie

dodany przez: SylwiaLilianna zlewozmywak więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher