Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Intensywny kolor zoltek

dodany przez: Marzena Zoltka beda mialy intensywnieszy kolor więcej więcej

Steki - porady

dodany przez: patryshia Najwazniejsze jest mieso. Musi byc delikatnie poprzerastane zylkami tluszczu. To mieso, marynowane lub nie, musi byc rzucone na bardzo goracy grill, zeby jak najszybciej powierzchnia miesa byla zesmazona na brazowo. W ten sposob przy dalszym smazeniu soki z mieso zostaja w miesie, a nie wykapuja. Gdy soki wykapuja, stek zamienia sie w... więcej więcej

Puszyste i jasne puree

dodany przez: Marzena rozgniatać na gorąco więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena aby ręce nie ściemniały więcej więcej

skórka

dodany przez: SylwiaLilianna jak zdjąć więcej więcej

Rzadki majonez

dodany przez: Marzena ugotowany ziemniak więcej więcej

Puszysty biszkopt

dodany przez: Marzena cieple jajka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher