|
||||
Zaczęty chlebdodany przez: aleksa6 Napoczęty chleb zakryć zwilżonym papierem pergaminowym - chleb jest dłużej świeży. więcej![]() robiąc panierkedodany przez: aleksa6 Robiąc panierkę do jajek należy dodać odrobinę soli i oleju - panierka jest krucha. więcej![]() Szybciej ubije się śmietanę na sztywnododany przez: aleksa6 Szybciej ubije się śmietanę na sztywno jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej![]() Mleko nie wykipidodany przez: aleksa6 Mleko nie wykipi jeśli posmaruje się brzeg garnka masłem. więcej![]() Rosół sporządzony ze starej kurydodany przez: aleksa6 Rosół sporządzony ze starej kury charakteryzuje się większą smakowitością; stary drób zawiera stosunkowo duże ilości aromatu. więcej![]() Drób przeznaczony do smażeniadodany przez: aleksa6 Drób przeznaczony do smażenia należy po umyciu starannie obsuszyć - łatwiej się przyrumienia. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|