|
||||
Pęknięte jajkododany przez: aleksa6 Aby pęknięte jajko nie wypłynęło podczas gotowania, przed włożeniem do wrzątku nacieramy rysę na skorupce plasterkiem cytryny. więcej![]() Obieranie kiełbasy ze skórkidodany przez: aleksa6 Będzie znacznie łatwiejsze jeśli na godzinę przed krojeniem zawiniemy pęto kiełbasy w wilgotną ściereczkę. więcej![]() Jak nie płakać przy krojeniu cebuli.dodany przez: aleksa6 Przekrojoną na pół cebulę polewamy gorącą a następnie zimną wodą. więcej![]() Olej po frytkachdodany przez: aleksa6 Możemy wykorzystać go po raz drugi po przepuszczeniu przez papierowy filtr do kawy. więcej![]() Smażone rybydodany przez: aleksa6 Aby ryba nie przywarła do patelni, lepiej obtoczyć ją w mączce kukurydzianej niż w zwykłej pszennej. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|