Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak zrobić twardą marmoladę z pigwy

dodany przez: patryshia Pigwy umyć, pokroić w kostkę, ugotować do miękkości w małej ilości wody. Owoce zmiksować, przetrzeć przez sito, zważyć. Odważyć taką samą ilość cukru żelującego, wymieszać. Gotować, aż owoce zgęstnieją. Na blasze ułożyć natłuszczony pergamin, rozłożyć warstwę musu (2 cm). Marmoladę suszyć 1 -2 dni w temperaturze pokojowej, pokroić w romby,... więcej więcej

Pomidor

dodany przez: gosik1212 Obieranie pomidorów. więcej więcej

aromat czosnku

dodany przez: cohenna do potraw dodajemy więcej więcej

Zielona natka pietruszki

dodany przez: Marzena przechowuj bez korzenia więcej więcej

Banany

dodany przez: Ania K. Bananów nie powinno przechowywać w lodowce.... więcej więcej

Banany

dodany przez: Evika Zwróćmy uwagę na to, by obrane i pokrojone banany nie leżały zbyt długo, gdyz mogą ściemnieć. Należy je zatem zacząć smażyć jak najszybciej. więcej więcej

Tort polany czekoladą

dodany przez: Marzena nie wstawiaj do lodówki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher