|
||||
Lepszy smak rybydodany przez: gocha73 Smak ryby do smażenia lub zapiekania ryby, zwłaszcza morskich, podnosi skropienie ich sokiem z cytryny na 15-30 minut wcześniej. więcej![]() By pietruszka nie straciła zapachu w zupiedodany przez: gocha73 Dodatki warzywne do sosów, takie jak chrzan, szczypiorek, zielona pietruszka, koperek, dorzucać do sosów lub zup pod koniec przyrządzania potrawy, aby nie straciły zapachu więcej![]() Kalafior - przykry zapachdodany przez: gocha73 Kalafior gotować początkowo bez przykrycia, aby odparował przykry zapach więcej![]() Smaczniejsze śledziedodany przez: gocha73 Śledzie będą smaczniejsze, jeśli na pół godz. namoczymy je w mleku. więcej![]() Ciasto drożdżowedodany przez: kotto Aby ciasto drożdżowe ładnie wyglądało posmaruj je przed pieczeniem roztrzepanym jajkiem. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|