|
||||
Świeży chleb po zamrożeniudodany przez: paula26013 Aby zachować świeżość chleba podczas rozmnażania należy go skropić wodą lub wodą z mlekiem przed włożeniem do piekarnika więcej![]() Świeży chlebdodany przez: trini6 Aby chleb był świeży do pojemnika należy włożyć połówkę jabłka albo kilka plasterków surowego ziemniaka. więcej![]() Świeży ananas bez żelatynydodany przez: patryshia świeży ananas i żelatyna niezbyt dobrze się łączą, ananas zawiera enzymy utrudniające tworzenie się galarety, jeśli się go jednak poddusi przez chwilę, bez trudu zwiąże się z żelatyną więcej![]() Świeżość pstrągadodany przez: aleksa6 można poznać po wypukłych przeźroczystych oczach i czerwonych skrzelach. więcej![]() Świeżo bity dróbdodany przez: patryshia należy tuszki zaraz po oskubaniu kilka razy zanurzyć na przemian w zimnej i wrzącej wodzie. Mięso będzie wówczas kruche i delikatne. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|