|
||||
wilgotna sóldodany przez: karoolla1987 Sól w solniczce nie zwilgotnieje, nie potworzą się grudy, jeśli na dno włożymy kilka ziarenek ryżu w (który wchłania wodę) lub wsypiemy odrobinę mąki ziemniaczanej. więcej![]() Łuska rybydodany przez: patryshia Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli pokropi się ją octem i odstawi na 10 minut. więcej![]() Grill, piekarnikdodany przez: paula26013 czyszczenie posypać solą, podgrzać aż do zbrązowienia i umyć więcej![]() Dodaj cukru do zielonego groszkudodany przez: patryshia Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|