Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kiełbaski z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna kiełbaski z grilla więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej

Ostry chrzan

dodany przez: patryshia jeśli podczas tarcia albo jedzenia ostrego chrzanu płyną z oczu łzy, należy powąchać świeży razowy chleb więcej więcej

Nie zamrażać już rozmrożonego

dodany przez: patryshia nie wolno ponownie zamrażać produktów już rozmrożonych - grozi to poważnym zatruciem pokarmowym więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Da się uratować więcej więcej

Miękki głąb

dodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej więcej

Szpinaku nie odgrzewać

dodany przez: patryshia ugotowanego szpinaku nie powinno się odgrzewać, ponieważ mogą się z niego wydzielić substancje szkodliwe dla zdrowia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher