Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przypalone ciasto

dodany przez: trini6 Przypalone ciasto ostudź, zeskrob z niego przypaloną powierzchnię tarką z drobnymi otworami, posyp cukrem pudrem lub posmaruj lukrem. więcej więcej

pieczeń

dodany przez: SylwiaLilianna Każdą pieczeń więcej więcej

Owoce cytrusowe

dodany przez: domciak Owoce cytrusowe więcej więcej

Piernik

dodany przez: trini6 Piernik jest za twardy. Powinno się go przekroić na kilka niezbyt grubych warstw, a następnie przełożyć marmoladą lub bitą śmietaną. więcej więcej

piękny sernik

dodany przez: cohenna sernik ni eopadnie więcej więcej

Przechowywanie

dodany przez: SylwiaLilianna krojenie więcej więcej

Jarzyny

dodany przez: trini6 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher