|
||||
białe pieczareczkidodany przez: karoolla1987 jeśli umyte i pokrojone pieczarki skropisz sokiem z cytryny, nie będą ciemniały więcej![]() pietruszka i koperekdodany przez: karoolla1987 Zielony koperek najdłużej przechowuje się z korzonkiem, ale młoda zielona pietruszka, gdy jej nie uciąć korzonka, bardzo szybko traci świeżość więcej![]() smak pomidorów i ogórkówdodany przez: karoolla1987 Pomidory i ogórki najlepiej smakują gdy są przechowywane w temperaturze pokojowej więcej![]() świeże truskawkidodany przez: karoolla1987 Aby truskawki były dłużej świeże najpierw je płuczemy i starannie osuszamy a następnie usuwamy szypułki więcej![]() jarzynydodany przez: karoolla1987 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem więcej![]() świeże zioładodany przez: karoolla1987 rośliny przyprawowe liściaste dobrze jest skropić wodą i włożyć do lodówki w foliowej torebce więcej![]() korzenie roślindodany przez: karoolla1987 korzenie roślin należy owinąć folia aluminiową lub umieścić w foliowej torebce; w ten sposób przeciwdziałamy ich wysuszeniu więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|