Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Duszenie wolowiny

dodany przez: Marzena kieliszek wodki więcej więcej

Maliny

dodany przez: SylwiaLilianna Nigdy więcej więcej

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: aleksa6 Szybciej ubije się śmietanę na sztywno jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej

Cukier

dodany przez: ewa1257 Karmelizacja cukru więcej więcej

Świeże masło

dodany przez: aleksa6 Masło może być długo świeże, także wtedy, gdy nie jest przechowywane w lodówce. Zagotuj wodę z solą, wystudź i zalej nią masło tak, aby było całkowicie przykryte. więcej więcej

Masło jak krem

dodany przez: aleksa6 Łatwiej utrzesz masło - np. przygotowując ciasto - jeśli dodasz do niego trochę mąki. więcej więcej

mielone

dodany przez: SylwiaLilianna mniej tłuszczu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher