|
||||
Dodatek tartej bułkidodany przez: aleksa6 Dodatek tartej bułki do rybnej masy mielonej sprawia, że produkt końcowy będzie twardszy i jędrniejszy. więcej![]() Pękający makowiecdodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcej![]() Wyschnięte rodzynkidodany przez: Ania K. Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie,........ więcej![]() Gotowanie kukurydzydodany przez: Ania K. Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny..... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|