Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie kukurydzy

dodany przez: paula26013 Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor więcej więcej

Wołowina

dodany przez: Marzena sposób krojenia więcej więcej

Zapach cebuli

dodany przez: anka1984 Aby pozbyć się zapachu cebuli z rąk i noża, najpierw opłucz je zimną wodą, a potem dopiero umyj w ciepłej. więcej więcej

Aromatyczny kurczak

dodany przez: Marzena przyprawa w plynie więcej więcej

Aromatyczny olej

dodany przez: Marzena pomoże rozmaryn więcej więcej

Złoty kolor smażonej ryby

dodany przez: Marzena kolor smażonej ryby można poprawić. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher