Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Rzadki majonez

dodany przez: Marzena ugotowany ziemniak więcej więcej

Ryby

dodany przez: ewa1257 Smażenie ryb więcej więcej

gotowanie kukurydzy w kolbie

dodany przez: cohenna aby kukurydza była miękka więcej więcej

Dodaj cukru do zielonego groszku

dodany przez: aleksa6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej

Solone śledzie będą delikatniejsze,

dodany przez: SylwiaLilianna Solone śledzie będą delikatniejsze, więcej więcej

Jeśli ciasto nie chce się lepić

dodany przez: trini6 Jeśli ciasto nie chce się lepić, rozwałkowując je, podsyp tylko odrobinę mąki, a do wyrabiania użyj ciepłej wody. Jeżeli ciasto za bardzo się lepi, w trakcie wyrabiania dodaj łyżkę oleju. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher