|
||||
Dekoracjadodany przez: Anonim Dla każdej potrawy ważne jest nie tylko smak ale i sposób jej podania.Należy zwrucic uwagę na to jak się odbiera podaną na stół potrawę,w pierwszej kolejności ją widzisz,następnie czujesz jej zapach a dopiero na samym koncu smakujesz.Pobudzenia trzech zmysłow człowieka:wzroku,zapachy i smaku to klucz do efektownej prezentacji potraw nie tylko w... więcej![]() Jak przyspieszyć gotowanie ziemniaków?dodany przez: patryshia ziemniaki ugotują się szybciej po zalaniu ich wrzątkiem i dodaniu łyżki masła lub margaryny więcej![]() Krojenie słoninydodany przez: patryshia Słonina da się bez trudu pokroić w równe kawałki, jeśli zanurzysz przedtem nóż w gorącej wodzie. więcej![]() Puszysty sernikdodany przez: Marzena Aby sernik byl puszysty pomoze alkohol lub bita śmietana więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|