Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mrożonki

dodany przez: SylwiaLilianna Robiąc zupę z mrożonych warzyw więcej więcej

kruche i delikatne mięso

dodany przez: cohenna aby mięso było kruche i delikatne więcej więcej

Dekoracja tortu czekoladowego

dodany przez: Marzena pomoze papierowa serwetka więcej więcej

Steki - porady

dodany przez: patryshia Najwazniejsze jest mieso. Musi byc delikatnie poprzerastane zylkami tluszczu. To mieso, marynowane lub nie, musi byc rzucone na bardzo goracy grill, zeby jak najszybciej powierzchnia miesa byla zesmazona na brazowo. W ten sposob przy dalszym smazeniu soki z mieso zostaja w miesie, a nie wykapuja. Gdy soki wykapuja, stek zamienia sie w... więcej więcej

Mycie naczyń

dodany przez: Marzena kolejność mycia więcej więcej

pękajęce jaja

dodany przez: cohenna aby jajka nie pękały więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher