Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przypalone ciasto

dodany przez: Ania K. Możesz takie ciasto uratować ........ więcej więcej

Wino powinno leżeć

dodany przez: patryshia butelki z winem należy przechowywać w pozycji poziomej, jest to bardzo ważne, ponieważ korek powinien być stale zanurzony w winie, inaczej wysycha i przepuszcza powietrze więcej więcej

Warzywa bez smaku

dodany przez: patryshia unikać zbyt długiego podgrzewania więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Porady - potrawy z ryb

dodany przez: patryshia - Jeżeli do bulionu, w którym gotuje się ryba, wlejemy trochę zimnej wody, straci ona nieprzyjemny zapach i będzie smaczniejsza. - Ryba jest ugotowana,gdy lekko oddzielają się płetwy. - Gotując rybę o szczególnie silnym zapachu /dorsz, flądra, makrela, sum, szczupak/, należy w celu jego zneutralizowania dodać do wywaru pół szklanki soku z... więcej więcej

Ciasto na faworki

dodany przez: Marzena aby było idealnie wyrobione. więcej więcej

Gotowanie czerwonych burakow

dodany przez: Marzena gotowanie w skorkach więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher