Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wątróbka

dodany przez: Ania K. Obranie wątróbki.. więcej więcej

Sernik

dodany przez: trini6 sernika nie wyjmujemy z piekarnika od razu po upieczeniu, bo za mocno opadnie, zostawiamy go w wyłączonym piecyku przynajmniej 15 minut więcej więcej

Ciasto drożdżowe

dodany przez: ewa1257 Złocisty kolor ciasta więcej więcej

Mięso

dodany przez: Ania K. Nawet najtwardsze mięso zmięknie w gotowaniu ...... więcej więcej

chrupkie frytki

dodany przez: karoolla1987 chrupie frytki więcej więcej

wątróbka

dodany przez: karoolla1987 wątróbkę powinno solić się dopiero pod koniec duszenia smażenia, wtedy jest miękka i soczysta. więcej więcej

Smaczny lukier

dodany przez: Marzena będzie pyszny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher