Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wydrązone warzywa

dodany przez: major161 Wydrążone warzywa wypełniamy nadzieniem dosyć luźno. : więcej więcej

Placek bez zakalca

dodany przez: cohenna Placek z owocami będzie bez zakalca i kruchy, jeśli więcej więcej

Termos

dodany przez: Marzena kostka cukru więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi jeśli więcej więcej

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: Ania K. Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać...... więcej więcej

Wina i sery

dodany przez: patryshia Jak dopasowac odpowiedni ser do wina? Kierujac sie smakiem! Jak fachowo skomponowac tace serowa? Mozna podac sery na tacy drewnianej, ceramicznej lub w plaskim plecionym koszyku. Podajemy kilka gatunkow sera, miekkich i poltwardych, o roznej ostrosci. Do tego dwa noze: jeden do ostrych serow drugi do lagodnych. (Wiecej par nozy, jezeli... więcej więcej

Sposób na aromatyczną pieczeń

dodany przez: patryshia Jeżeli mięso ułożymy w rondlu na rozdrobnionych kościach, to w trakcie pieczenia nie przypali się, a wytworzony sos nabierze szczególnego aromatu i smaku. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher