Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: Ania K. Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać...... więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: cohenna Jak je odświerzyć więcej więcej

Tort - przechowywanie

dodany przez: Ania K. Aby tort nie przesiąkł wszystkimi zapachami z lodówki, należy... więcej więcej

placek z owocami

dodany przez: ewa1257 Kruchość placka więcej więcej

Jędrna roszponka

dodany przez: trini6 zdarza się że listki są nieco przywiędłe, wtedy przed zrobieniem sałatki zanurza się ją dosłownie na 10-20 sekund, w lodowatej wodzie (np. schłodzonej kostkami lodu) więcej więcej

Przechowywanie natki pietruszki

dodany przez: Marzena zachowaj odleglosc więcej więcej

ugotowane czy sórowe

dodany przez: cohenna jajko które jest ugorowane więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher